Triniti Serpens deckchair grijs

Deze moderne en stijlvolle Triniti deckchair Serpens heeft een prachtig design en een geweldige zitvorm. Wilt u heerlijk liggen en genieten van de zonnestralen op uw huid, dan is deze ligstoel echt iets voor u.

 
Zeer moderne en stijlvolle deckchair, uitgevoerd met duurzame materialen zoals geanodiseerd aluminium, grijs UV bestendig t Textilene® en teak FSC. Uiterst comfortabel met een rugleuning die in vele standen verstelbaar is.

In de loop van de tijd zal het teakhout een grijze kleur aannemen, dit is een natuurlijke verkleuring en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout. Mocht je dit liever niet willen dan raden we aan om het onderstel twee keer per jaar te behandelen met een Exotan teak sealer.

Deze set bestaat uit:

Deckchair,Formaat: 200/63,5 x 51 x 98 cm (L x B x H)
Kleur: Grijs

Materiaal: UV bestendig Textilene® en teak FSC
Dankzij het Textilene® is de deckchair weer snel droog na een regenbui en zit deze ook comfortabel zonder kussen.

Garantietermijn: 2 jaar.

Levering

De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over Exotan

Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 550,00