Exotan York tuinset all weather

​Geef uw terras allure met deze York tuinset van Exotan. Van teak FSC en Texfabric. Naar keuze met 4 comfortabele stoelen in grijs of taupe uitgevoerd.

Deze luxe tuinset bestaat uit 4 royale armstoelen en een robuuste lange tafel. De tafel is van teak hout met het milieu keurmerk FSC.


De oersterke UV bestendige buitenstof Texfabric in de stoelen garandeert een bijzonder lange levensduur. De stoelen zijn modern en zitten uiterst comfortabel. Kussens zijn niet nodig, de stoelen zijn direct klaar voor gebruik.De tuinset kan het hele jaar buiten blijven staan. Het teak wordt mooi patina grijs, of kunt u 1 keer per jaar met teak olie behandelen. Voor de constructie of levensduur maakt het niet uit.


Deze set bestaat uit:

• 1 tafel van teak FSC: 170 cm x 90 cm
• 4 armstoelen met Texfabric en teak FSC

Naar keuze: Kleur

• Grijs
• Taupe
• Bluejeans

 
Garantietermijn: 2 jaar. Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over Exotan
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 2595,00