Venice Diningset met firepit

Deze moderne en sfeervolle tuinset Venice van Exotan is ideaal om gezellig aan te tafelen. Of voor gezellige avonden bij een sfeervol vuurtje als u kiest voor de tafel met Cosi© fire pit.

Deze ideale ruime en trendvolle tuinset is geproduceerd van zeer duurzame materialen. De aluminium stoelen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, stapelbaar en gepoedercoat. De tafel is duurzaam, robuust en volledig van teak FSC.

De royale tafel meet maar liefst 220 x 100 x 75 cm en is  groot genoeg om gezellig met het hele gezin of met vrienden omheen te zitten. Naar keuze is de tafel ook verkrijgbaar met Cosi© fire pit.

Het duurzame teak FSC geeft de tafel een warm uiterlijk. De poten zijn massief teak FSC en het bovenblad heeft brede moderne latten. Het mooiste detail van de tafel zit net onder het bovenblad waarbij het blad lijkt te zweven door de fraaie groef rondom in het frame.

 In de loop van de tijd zal het teakhout een grijze kleur aannemen, dit is een natuurlijke verkleuring en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout. Mocht je dit liever niet willen dan raden we aan om het onderstel twee keer per jaar te behandelen met een Exotan teak sealer.

 Kenmerken

• 7-delige diningset
• 6 verstelbare stoelen
• 1 tafel (220x 100 cm)

 Kleur
• 3 verschillende kleuren

Garantietermijn: 2 jaar.

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over EXOTAN
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 3495,00