Exotan Stella tafel 220

Een robuuste sterke en strakke tuintafel van Exotan. De tafel die in elke tuin een mooi  plekje verdiend. Verkrijgbaar in 3 formaten.

Het duurzame teak FSC geeft de tafel een warm uiterlijk. De poten zijn massief teak FSC en het bovenblad heeft brede moderne latten. Het mooiste detail van de tafel zit net onder het bovenblad waarbij het blad lijkt te zweven door de fraaie groef rondom in het frame.

Het teak hout zal langzaam vergrijzen naar een mooie patina grijze kleur. Als u liever de goudbruine teak kleur wilt behouden dan kunt u de set minimaal 1 keer per jaar behandelen met een goede teak olie.

Deze tafel is 220 x 100 x 75H

Garantietermijn: 2 jaar.

De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over Exotan
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 1495,00