Exotan Milan tuinset XXL

​Deze prachtige tuinset Milan van Exotan is geproduceerd van lichte en duurzame materialen. De set bestaat uit 8 stoelen en een uitschuiftafel waar u royaal kun plaatsnemen met 8 personen.

Door het all weather  Textilene® zijn de stoelen weer snel droog na een regenbui en zitten de stoelen ook comfortabel zonder kussens.

Let op de slanke lijnen van de witte aluminium frames van de stoelen. Het taupe-kleurige Textilene ® is oersterk, zeer snel droog en zit heerlijk door zijn ergonomische vorm.

Het meubilair heeft weinig onderhoud nodig omdat het is gemaakt van aluminium , UV-bestendig Textilene ® en FSC teak hout.  U geniet van elke zonnestraal en kunt na een regenbui al snel weer heerlijk buiten zitten.  

Deze set bestaat uit:

• een uitschuifbare tafel van 200-260 x 100 cm
• 8 stoelen

Garantietermijn: 2 jaar.

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over Exotan
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 3850,00