Exotan Mabel tuinset

Deze Mabel loungeset van Exotan heeft een vintage look en is heerlijk comfortabel.

De loungestoelen hebben een fijne ronde vorm en een lekkere diepe zit. Het luxe bijzettafeltje is gemaakt van duurzaam teakhout.

Deze comfortabele loungeset bestaat uit twee loungestoelen en een handig bijzettafeltje. De stoel heeft teakhouten poten en armleuningen, en de zit is gemaakt van stevig en onderhoudsvrij dark grey wicker. Het zitvlak van de stoel is rond afgewerkt zit comfortabel.

Onderhoudsadvies 
In de loop van de tijd zal het teakhout een grijze kleur aannemen, dit is een natuurlijke verkleuring en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout. Mocht u dit liever niet willen, dan raden we aan om de tafel twee keer per jaar te behandelen met Exotan teak sealer.


Kenmerken

• Mooi afgewerkte loungeset met twee stoelen
• Inclusief handig koffietafeltje van Ø 50 cm
• Voor de stoel en het tafeltje is duurzaam teakhout gebruikt
• Zitting is gemaakt van onderhoudsvrij wicker
• De ronde afwerking zorgt voor een heerlijk comfortabele zit
• Garantietermijn: 2 jaar.

 

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over EXOTAN
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 799,00