Kubbano loungeset

Gaat u er maar eens goed voor zitten in deze Exotan Kubbano lounge fauteuils! Naar keuze als losse fauteuil of als set met trendy bijzettafeltjes.

Deze stoel heeft een diep zitvlak en is daardoor ideaal om lekker in te ontspannen. Hij zit heerlijk comfortabel dankzij het Nanotex zitvlak.

All weather maar vooral trendy en uniek is het Kubbano zit element. Eenvoudig te verplaatsten met de handgrepen aan de zijkant. De UV bestendige stof Nanotex beschermd het inwendige aluminium frame en de rot-en schimmelvrije dry-foam. Een zeer hoogwaardig product welke zeer snel droogt en het hele tuinmeubelseizoen buiten blijft.

De set dan bestaat deze uit 3 fauteuils in verschillende kleuren en de bijzonder fraaie set van 2 bijzettafeltjes Exotan Eagle.

De losse fauteuils zijn verkrijgbaar in de kleuren
•  ash grey,
•  stone grey
•  taupe

 

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over EXOTAN
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

 

€ 2595,00