Kawang lounge met tafels

Met deze unieke Kawang loungebank brengt u uw terras of balkon in koloniale sfeer. Gemaakt van recycled teak uit Indonesië. Het houtsnijwerk in de rugleuning van de bank is met de hand aangebracht.

De bank heeft een aangenaam diepe zit. De ruime kussens zijn hoogwaardig en gemaakt van de perfecte Sunproof buitenstof Olefin. Verkleuring van de kussens treed dus niet op.

Elke bank is uniek is door het fraaie, met de hand aangebrachte, houtsnijwerk in de rugleuning. Bovendien is voor de set gebruik gemaakt van recycled teak - hardhout uit Indonesië, afkomstig van oude gebouwen, boten en stijgers.

Het teak hout zal langzaam vergrijzen naar een mooie patina grijze kleur. Als u liever de goudbruine teak kleur wilt behouden dan kunt u de set minimaal 1 keer per jaar behandelen met een goede teak olie.

Garantietermijn: 2 jaar.

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over EXOTAN
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 3250,00