Exotan Caldo tuinset met 6 armstoelen

​Geniet van elke zonnestraal met deze mooie kwalitatief hoogwaardige Exotan tuinset van FSC hout en Textilene®. De stoelen zitten comfortabel zonder kussens en de set is onderhoudsarm.

Deze duurzame en complete tuinset bestaat 6 stapelbare armstoelen en een strak vormgegeven robuuste tafel.

Het frame van de stoel en de gehele tafel zijn van teak met het milieu keurmerk FSC. 
Het originele, oersterke en UV-bestendige Textilene®  in de stoelen garandeert een bijzonder lange levensduur. De stoelen zijn modern en zitten uiterst comfortabel. Kussens zijn niet nodig, de stapelbare stoelen zijn direct klaar voor gebruik.

De tuinset kan het hele jaar buiten blijven staan. Het teak wordt mooi patina grijs. Behandelt u de set 1 keer per jaar met teak olie dan behoudt het meer zijn oorspronkelijke kleur. Voor de constructie of levensduur maakt het niet uit.

Deze set bestaat uit:

• 1 tafel van teak FSC: 200 cm x 100 cm x 75 cm
• 6 armstoelen met UV-bestendig Textilene en Teak FSC

Naar keuze: Kleur

• Taupe
• Zwart

Garantietermijn: 2 jaar.

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over Exotan
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 2995,00