Exotan Arosa Tuinset met 6 armstoelen

Geef uw terras die mooie uitstraling met deze comfortabele Arosa tuinset van Exotan. Van modern wicker en teak FSC. Naar keuze met 6 riante stoelen.

Ruime en comfortabele tuinset. Het moderne wicker heeft een zeer hoge kwaliteit en een moderne kleur. De kussens in de stoelen geven nog meer comfort. Het duurzame teak FSC geeft de set een fraaie en warme uitstraling.

Kenmerken
• met een tafel van 220 x 100 x 75 cm en 6 stoelen
• Materiaal: onderhoudsvrij wicker en teak FSC

In de loop van de tijd zal het teakhout een grijze kleur aannemen, dit is een natuurlijke verkleuring en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het hout. Mocht je dit liever niet willen dan raden we aan om het onderstel twee keer per jaar te behandelen met een Exotan teak sealer.

Levering
De set wordt bij u thuis bezorgd. De leverancier neemt, nadat u deze set heeft besteld, telefonisch of per mail contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak.

Over EXOTAN
Nieuwe stijlen en trends maar ook nieuwe materialen en innovaties zijn als eerste te vinden in de EXOTAN tuinmeubelcollectie. Een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar zorgt voor een natuurlijke, basic sfeer in en om het huis.

€ 3250,00